krystaller

PALLE JUSTESEN

Krystaller

med terapeutiske egenskaber

Alt i naturen har sin egen struktur, også krystaller. Jeg bruger krystaller i terapi for at de med sin specifikke struktur spejler tematik, og vi bliver bevidst mønstre og trossystemer som er programmeret i vores underbevidsthed.

 

Krystaller tager til sig individets energi, det er derfor vigtig at de bliver renset efter hvert brug. Det er en god idé at rense egne ædelstener og smykker. Kontakt mig gerne hvis du ønsker at vide mere, eller ønsker min assistanse til at rense dine krystaller og edelstener, eller du vil ha en krystalbehandling.

 

Pris 60 min: Dkr 1250,-

 

 

OMTALE

I dag har jeg brugt ONYX i kombination med Dark Green Aventurin. Kendte mig stiv i indvolderne på morgenen i dag (måske pga et pizzastykke for meget i går), så jeg kom også til at bruge Dark Green Aventurin. Det fungerede godt. Det er måske ikke så vigtig, men jeg forsøger at gøre som Palle instruerede, og være mere delagtig med smykket, oprætte forhold til dem.

 

Jeg har altid følt en tiltrækning til krystaller, men har sagt til mig selv at jeg ikke er sensitiv nok til at føle virkningen, selv om jeg ved at den er der. Men nu øver jeg på dette med sensitivitet. "Work In Progress" der altså, men det var meget merkbart hvordan Dark Green Aventurin fungerede i dag. Måske det ble forstærket i og med at jeg hadde Onyxen på samtidig. Bare noen tanker dette.

 

I tillæg til Dark Green Aventurin har jeg også Indigo og White Flash Moonstone Emerald fra før. Måske jeg skal tage med de to sidste til Palle næste gang.

 

Trine Pedersen

 

I denne omtale nævnes krystallerne Onyx og Dark Green Aventurine.

 

Onyx gør dig mere jordbunden og produktiv, og stimulerer til at man med lethed kan gøre mange opgaver samtidigt.

 

Dark Green Aventurine renser kroppen, specielt de vitale organer. Den fokuserer på de mest stressede organer, og fylder dem med healende energi. Assisterer kroppen til at afgifte sig selv.

PALLE JUSTESEN

IKYA Practitioner™

IKYA Space Clearing™

IKYA Meditation instruktør™

Krystaller, Voicing og Lydterapi


Copyright © All Rights Reserved


Ved Stigbordene 35

2450 København SV

+45 60161723

 

54palle@gmail.com

 

Web: Heidi Strømme