palle

PALLE JUSTESEN

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. Confucius

Jeg er født i København, Danmark. Da jeg var 17 arbejdet jeg i Sveits, med lyd og scene. Tilbage i Danmark arbejdet jeg en periode som grossist inden helsekostbranchen. Jeg flyttet til Sverige hvor jeg boede i 5 år i forbindelse med arbejde og uddannelse. Efter Sverige blev det Norge hvor jeg boede til 2017. I løbet af den tid jeg boede i Norge hadde jeg også et ophold i Montana, USA. Jeg bor nu i København, og har min egen praksis som IKYA Practitioner™

Jeg har uddannelse inden helse og sygepleje, og har arbejdet som leder inden helse og omsorg, både i privat og offentlig sektor i Sverige og Norge.

 

Jeg har pedagogisk uddannelse og har arbejdet som lærer i Norge.

 

I 2004 startede jeg min uddannelse inden Vibrational Medicin, og ble certifiseret IKYA Practitioner i 2009. Jeg har været hjælpelærer for IKYA Practitioner studenter, og jeg er uafhængig instruktør i IKYA Meditation

 

Jeg tilbyder IKYA Individuel terapi i København, tirsdager og onsdager kl 10-18. Og jeg holder kurs og Workshops i IKYA Meditation, og workshops for mænd med tema Prostata og Impotens, i Scandinavia.

 

Superfood og ernæring er et område jeg har stor interesse for. Vi alle er individuelle med forskellige behov, og det gelder også kosthold. Jeg giver individuel kostvejledning.

 

I behandlingerne arbejder jeg også med lyd. Stemmen har sin egen vibration og er et effektiv verktøj til at styrke egen krop og egen helse.

 

PALLE JUSTESEN

IKYA Practitioner™

IKYA Space Clearing™

IKYA Meditation instruktør™

Krystaller, Voicing og Lydterapi


Copyright © All Rights Reserved


Ved Stigbordene 35

2450 København SV

+45 60161723

 

54palle@gmail.com

 

Web: Heidi Strømme